Thuis ProductenHete en Koude Eenheid

betrouwbare koeling toren sprinkler vloeistof met naadloze stalen buis leven 20 jaar

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

betrouwbare koeling toren sprinkler vloeistof met naadloze stalen buis leven 20 jaar

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: jpme
Certificering: ISO
Gedetailleerde productomschrijving

de betrouwbare vloeistof van de koeltorensproeier met het naadloze leven van de staalpijp 20 jaar

 

Nevel koeltank door de het stootbord, de ringsbuizen, de steunen, de vacuümplaat, watergordijn of nevelpijpen en andere componenten. En de betrouwbare waterbron verbond met de brand, op een beschermd gebied op de oppervlakte of om te bereiken specifieke waterinjectie en distributie, aan op A, B, C, en brandbare vloeibare de opslaggelegenheid om de gasbescherming te koelen.

Stootbord van de nevel het koeltank, ring die GB/T8163-vloeistof met naadloze staalpijp gebruiken, met gelaste flensverbinding. De de pijpdelen van het watervoorzieningsstootbord, Centrale verwerking is voltooide, hete die onderdompeling binnen en buiten de oppervlakte, deklaag gelijk mooie, betrouwbare die bescherming in de metaallaag wordt gegalvaniseerd op de oppervlakte wordt gevormd corrosie te verhinderen en het materiaalleven, het leven van zelfs 20 jaar uit te breiden.

Tanknevel het koelen of de pijp van de waternevel in de productie en de goedkeuring van de lijn GB5135.3 van de gordijnpijp of GB5135.13-vereisten wordt gebruikt dat. Onze pijp gebruikte materialen zijn: het roestvrije staal, het koper, het aluminium, enz., volgens gebruikersselectie van verschillende milieu's en omstandigheden, kunnen ook volgens gebruikersvereisten worden geselecteerd.

Contactgegevens
China Pultruded FRP Online Market

Contactpersoon: cschen

Tel.: +8617755550101

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)