Thuis ProductenHete en Koude Eenheid

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

Van Goede Kwaliteit De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting Verkoop

Grote Afbeelding :  De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

DONGGUAN XINDA SPORTING GOODS CO.,LTD.

Verified Supplier

GuangDong

Business type: Manufacturer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0769-83132598

HK OFFICE Unit 2107-9 Cc Wu Building ,308 Hennessy Road, Wanchai Hongkong

Productdetails:

Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: FOXEN
Certificering: EN13613
Modelnummer: Pond-128

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: driehonderd
Prijs: negotiated
Verpakking Details: 1piece krimpen, 2 stukken per doos
Levertijd: 30 werkdagen na ontvangen storting
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 60000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: Pond-128 Merknaam: FOXEN
min. volgorde: driehonderd land van oorsprong: China (Dongguang)
Type: Lange Raad kleur: kleurrijke
Materiaal: Chinese esdoorn of aangepast

Specificaties/Speciale Eigenschappen

Merknaam FOXEN
Grootte 40.5 x 9.875 duim of aangepast
Dek: De 9 laag Chinese esdoorn of aangepast
Technologie oud-luchtpers of hete olie-pers verrichting
Vrachtwagen 180mm aluminium
Wiel 70 x 46 78A SHR-wielen
Lager Abec-7 chroom
Greep-band

OS780-greep-Band op voorkantdek

 

 

Specificaties

1. Pro volledige longboard 
. 9ply Chinese esdoorn 2 of aangepast dek 
3. 70*46mm Pu gietend wiel 
4. 7“ aluminiumvrachtwagen 
5. Abec-7 dragend

 9ply Chinese Esdoorn volledige longboard  

 

DEK:

Materiaal: 9 laag Chinese esdoorn of aangepast; Grootte: kan worden aangepast; T echnology: Koud-persverrichting of heet-pers; Grafiek: wij kunnen de druk van de hitteoverdracht uw grafiek op de dekken.

 

VRACHTWAGENS:

Materiaal: ASTM356 --T6 ernstafgietsel; Grootte: 6.0“, 7.0“, 7.25“, 7.7“; De oppervlakte eindigt: ruw, het oppoetsen, het schilderen; Pu-ring: Hardheid 75A 85A of 90A.

 

LAGERS:

1. 608RS proskateboardlagers; 2. Snel, het Langdurige, Gemakkelijke schoonmaken;  3. Rubberschild, nylon balkooi; 4. Gesmeerd met Snelheidsroom.

 

WIELEN: 

Materiaal: Dupont MDI kaatst hoog terug polyurethaan. Grootte: 70*46mm, kunnen worden aangepast; Hardheid: 75A, kan worden aangepast; Reactie: 80%, kan worden aangepast.

 

GREEPband:

Hoog - de greepband van het kwaliteitsskateboard. Materiaal: milieupvc-substraat, siliciumcarbide.

 

 

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

 

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

 

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

 

De Vleet van de esdoorndouane scheept 40.5 * 9.875 Duim in de Pers van de 9 Laag oud-Lucht/Hete olie-Pers Verrichting

Professionele kennis en vaardigheden van de diaplaat:

1, normale (normale) houding: de linkervoet voor de regelmatige positie met de juiste voet in de voor goofy houding.

2, omgekeerde misstaphouding (fakie): namelijk in de richting van de regelmatige positie aan het eind van de dia.

3, anti (schakelaar): dat moet in de normale positie en de tegenovergestelde houding (als u originele regelmatig voor goofy) bent een verscheidenheid van actie doen.

In 4, Nollie: stel - de antivoetpositie en de omgekeerde misstap zijn een combinatie van Nollie-houding.

5, Mongo: houding - dit is een zeer onhandige vroegere positie,

ly de glijdende voet en achterdievoet op de plaat van een glijdende manier wordt geplaatst.

6 en draai in de lucht (varial lichaam): deze actie is zeer eenvoudig, namelijk de lichaamssprong om de wartel te luchten 180 graden om op de plaat, over het algemeen met andere acties zoals schop met te vallen.

7, Ollie: namelijk met de voeten van de raad. Deze beweging moet de vrije wereld van de drempel ingaan, denk ik het heel wat mensen op de weg aan de weg moet maken. (Ollie Ollie: de oorsprong van deze actie door de schaatsers Allan Gelfand van Amerika eerst, en zijn bijnaam waren „ollie“. In 1979, de oefeningen van 15 éénjarigenallan in Florida Florida en dok, een skateboardpark, in een komvormig zwembad, vond hij zich de hand begrijpend plaat en vrijgemaakte geen strook echt vereis. Zijn metgezel riep de actie „ollie“. U kunt denken dat de Verenigde Staten niet in de Verenigde Staten in de 79 jaar Verenigde Staten zullen zijn om deze actie, recht te lijken? Allan en later werd de sterkte van beenderen van de dode teamleden, maar hij maakte slechts twee Pro zal schakelen om de auto in dienst te nemen, maar de verwezenlijking van betekenis is duidelijk.

8, sprong (frontside 180 Ollie): namelijk, Ollie, bij de mens en in toenemend proces, riemplaat aan de wartel van de lichaams achterkant 180 graden na het landen.

9, achtereind 180 (Ollie): gelijkaardig aan de laatste handeling, is aan de binnenkant van het lichaam.

10, glijdend achterwiel (hand): namelijk om een bepaalde snelheid, na de staart van de voetplaat te glijden en handhaven hief het voorwiel (het achtergedeelte van de plaat is niet de grond) slechts na twee rondes van het glijden op. Handollie doet dan deze actie na ollie.

11, Ollie (handneus): met een gelijkaardige actie gelijkend op de vorige twee rondes van de saldoneus verwijst handollie naar de handeling van het doen van dit.

12, Daoban (knal shoveit): dit punt aan de binnenmuur. De bevindende positie als Ollie, de achterdiekrachtplaat onder de staart en de voeten vóór de wijzerplaat plateren zodat de omwenteling, door het lichaam wordt gevolgd om in de lucht te springen die, geduldig op de raad wachten 180 graden draaide, het lichaam terug naar raad, knielen aan buffer.

13, tifan (kickflip): Dit is het basisactietype. Lerend deze actie, moet u praktizeren ollie. de achterdievoet op de staartraad (zool wordt geplaatst in het centrum van het endplate centrum wordt geplaatst) wordt, voorpoot op de vooras aangrenzende schroef wordt geschikt, en plaatranden ruwweg 45 gradenvoeten met de beste plaat geplaatst op de rand van de buitenkant. Als Ollie, achterplaat met te bestrijden plaat. Het verschil moet in de voorplaattenen zacht voorwaarts zijspel leiden, terwijl het lichaam in de lucht sprong. Wacht op zijn beurt 360 graden, na de voetraad, en ga dan aan de plaat, neiging aan buffer achteruit.

14, hieldraai (Heelflip): gelijkaardig aan de laatste actie. Maar voor de post met verschillend stelt: de teen zou op de voorpositie van de asschroef moeten worden geschikt en comfortabel voelen is aangewezen, wordt de teen gevestigd bij de rand van de plaat. Ollie na de voethiel vooruit aan de binnenkant van de voet, de aandacht van de kracht is niet te groot, terwijl het lichaam de dia verliet, de plaat is 360 graden verticale omwentelings na de voetplaat.

15, cabalero: deze actie door cabalaro Steve bereidde de naam de weg. Specifieke benadering: aan de omgekeerde misstap het glijden houding, na staart van het voet de woeste pedaal, roteren de voorzijde als Ollie aan strook, en de plaat en binnenwaarts 360 graden. Deze actie heeft een bepaalde graad van moeilijkheid, snel is de sleutel aan.

16, geen voldoen: de reacties van de handgreep, met aangewezen snelheid naar de hindernis, op wielen zullen aan hindernissen, voorvoet van de raad, terwijl de achterstaart van het voetpedaal dicht zijn, voeten die voet op de hindernissen proberen te plaatsen, hand om een hoofdplaat te vangen. Shangbu wordt de actie voltooid, niet einde de actie, voorpoot aan gesprongen terug naar de raad, voorvoetdalingen dichtbij de vooras, klaar te vallen, knieënsaldo.

17 en gedaan: achterdievoet op de staartplaat wordt geplaatst, voorvoet lichtjes vooraan; de achterstaart van de krachtplaat, en de toewijzing van de actie, de voorzijde zoals schop zoals de roterende plaat, die op de plaat wachten binnen - tussen uw benen roteer 360 graden, na de voet verbindende plaat, buigen uw knieën aan buffer.

18, Nollie: deze actie is gebaseerd op basis van Ollie, wordt de voorplaat geplaatst op het hoofd en de voetraad wordt geschikt op het de plaathoofd van de centrale en voorpootduw en het achter uittrekken, die raad voelen heeft aan het hoogste punt, genivelleerde raad, buigt uw knieën aan buffer.

19, buitensprong 5050: sprong 5050 praktijk gelijkend, het enige lichaam op verschillend. Bij kleine hoeken dicht bij hindernissen, maakt de sprong binnen en neer de plaat aan de hindernissen die, werd brug twee op dit ogenblik gevestigd in de barrière, voorpoot op de vooras, achterdievoet wordt geschikt op de achteras wordt geplaatst en de staartgreep, besteedt aandacht niet wordt stuipen gekregen met gelach. Wegens de inertie zal de plaat glijden, willen vallen of zal aan het eind van de staart lichte plaat, als het hand landen, na dalende nota op bescherming glijden.

20, grote rotatie: de snelle glijdende beweging, achterste in de staart van de raad, wordt voorraad geschikt op centraal lichtjes buiten 8 woorden, zoals popshuvit. Springen tegelijkertijd binnen 180, de achterwijzerplaatplaat om, in de plaat transversale omwenteling, gebruikend de voorzijde vermijden draaiend plaat, plaat te roteren om 360 graden te roteren om te zijn, is het lichaam ook gedraaid 180. Het lichaam viel aan de plaat, kniesaldo.

21, de misstap en de daling overboard 360: om onderaan het glijden houding en voetpositie als algemene het draaien plaat 360 te glijden, grijpt de staart hen, houdt van de tuimelschakelaar te doen, maar voorpoot als het geschopte schoppen uit (niet teveel), lichaamssprongen, verblijf in omhoog het onder ogen zien, de achtervoetplaat.

22, springen 360: deze actie is een beetje als het doen

Contactgegevens
China Pultruded FRP Online Market

Contactpersoon: cschen

Tel.: +8617755550101

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)