Thuis ProductenLucht Gekoelde Schroefharder

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

Van Goede Kwaliteit De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine Verkoop

Grote Afbeelding :  De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

Hunst Laser

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer

Telephone : 86-769-27223327

No. 3, yangwu road, shangjia, wanjiang district, dongguan city, guangdong, China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Reci
Certificering: CE
Modelnummer: 90W

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Verpakking Details: karton + houten pakket
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 500pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Glas onroerend goed: CO2 laser buis
stabiliteit: 10% Spot Light: TEM00
Eigenschap 1: Langere het werk levensduur Power: 90W

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

 

 

Model:  90watts laserbuis

 

Hoge machtstarief, snel - snelheidsknipsel en kleine grootte 
Oorsprong: Azië en Vreedzaam Gebied China
Kwaliteitsnorm: Internationaal
H.S.Classification: Machines & Elektronikaelectr.element 8541 Halfgeleiderapparaten; lichtgevende dioden enz.

 

Model

Geschatte Macht

Maximum Macht

lengte

Φ

Katalyseer  

Levensduur

Garantie

s2

90W

100W

1200mm

80mm

Ja

10,000h

10 maanden

Verpakking

GW

NW

Grootte

(L x W x H) cm

Volume-gewicht

Binnenkartondoos

Buiten houten doos

28kg

5kg

195x35x35

48kg

 

 

Wij zullen nieuwe vrij verzenden als de buis tijdens doorgang gebroken is.

Zodra ontvangen te controleren de laserbuis, gelieve opnieuw in de eerste keer. Wij hebben het beschadigde verslag van de koerier als bewijs nodig alvorens wij nieuwe vrij verzenden. 

 

Eigenschap

 

Outputmacht: S2 geschatte macht 90w en Maximummacht 100w. Het productieproces van de buis is gestandaardiseerd, zodat zijn de outputmacht en het outputmodel gewaarborgd. Zijn knipseleffect en scherpe snelheid zijn hetzelfde als 90w laserbuis van andere merken. (De andere laserbuizen zijn met de hand gemaakt en zijn kwaliteit is verschillend van één buis van een andere)

Spanwijdte met lange levensuur: Wij hebben katalysatorplateren in de binnenmuur van de laserbuis. Het ontwerpen van levensduur is 10.000 uren en de garantie is 10 maanden. (Geen katalysatortechniek wordt gebruikt door andere fabrikanten van laserbuizen. Hun levensduur is 3000 uren en de garantie is slechts 3 maanden)

 

Voordeel

 

Verschijning: De buis wordt verzegeld door metaalmateriaal. Het is industrieproduct. (Geen metaalmateriaal wordt gebruikt door andere fabrikanten. Hun buizen zijn met de hand gemaakt en vergen extra waterkoeling voor voor en zeldzame spiegels).
Buiskader: Dit is exclusief ontwerp voor Reci-laserbuis. U kunt het gebruiken om onze laserbuizen in de machine te installeren om de vrachtkosten te sparen. Dit kader is schokbestendig en zorgt ervoor de buis zich niet tijdens het vervoer zal bewegen. (Geen kader wordt verstrekt door andere fabrikanten.)
Lengte: De lengte is slechts 1.2m. Het vermindert het volume van de machine en minimaliseert vrachtkosten. (De lengte van andere 80w buizen is 1.64m 300mm moet in de machine ontwerpen. Dat kost meer voor machinepaneel, pakket en vervoer)

 

Gebruikt voor

 

De de laserbuis van Recis2 Co2 is geschikt voor laser het merken, laserknipsel en lasergravure die de ideale keus van gesneden laserdocument -, het knipsel van de laserdoek en het marmeren merken zijn.
• Scherpe functie
• Gravurefunctie: Zeer goed, wanneer de werkende stroom 4mA is en de buis in de staat van preionization is, kan de laser voor impulsgravure worden gebruikt met hoge frekwentie.

 

Voordeel

 

Hoge foto-elektrische wisselkoers: Geen compressietype Waterharder zou moeten worden uitgerust. De outputmacht zal voor minder dan 1w verminderen wanneer de het koelen temperatuur van het water 42℃ is. Zijn hitteproductiviteit is lager dan 60w buizen van andere merken. (Andere merken: De outputmacht vermindert snel wanneer de het koelen temperatuur van het water 42℃ is)
Zeer goede gravurefunctie: Het kan met 60w laserbuizen van andere fabrikant vergelijkbaar zijn. De buis kan met 5mA werkende stroom graveren wanneer er nog geen laserstraal in de laserbuis is. (Andere merken: Geen gravurefunctie)
Garantie: 10 maanden, de internationale garantiedienst, Reci laadt de vracht voor het ruilen van de tekortbuis. (Voor anderen de merken van de laserbuis: garantie voor 3 maanden, geen internationale garantiedienst)
De verhouding van hoge prestatieskosten: Wanneer u de Laserbuis van Reci S2 90W-100W koopt, kunt u geld voor bladmetaal sparen, vervoeren. Bovendien, u krijgt 10 maanden garantie en het hoogste niveau na de verkoopdienst.

 

 

Productdetails

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure MachineDe buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

Gebruik

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

De buis van de de lasersnijder van Reci90w Co2 voor van de Laserknipsel/Gravure Machine

Werkende Instructie
Installatievereiste
Zorg ervoor om de verrichtingsinstructies te volgen van models2 zoals aangetoond in de illustratie. De specifieke macht DY10 zou moeten worden uitgerust. De positieve pool is in hoogspanning (het ontstekingsvoltage is 19kv). Het kan het volgende gevolg veroorzaken wanneer het er niet in is geslaagd om de instructie te volgen: Het een boog vormen; de binnenband zal door elektriciteit worden vernietigd en kan waterlekkage veroorzaken.

Verrichtingsvoorwaarden
• Waterkoeling: Het gebruiken van gezuiverd water; 2 tot 5 liter/minuut; watertemperatuur: 10℃ - 40℃.
• Het werkende milieu: temperatuur 2 - 40℃, vochtigheid 10-60%.
• De werkende stroom: de teststroom is 29mA. De maximum werkende stroom is 29mA. De lopende stroom moet onder 27mA worden gehouden. De levensduur kan 8.000 uren bereiken als de stroom onder 25mA wordt gehouden. De ampèremeter die op stroom wijzen moet aan de negatieve elektrode van de laserbuis worden aangesloten.
• Wanneer het onder over- hoog huidig voor lange termijn werkt, zal de negatieve pool lichtgeel lijken, en de levensduur zal snel worden verminderd.
• Om stof tegen het gaan in de isolatieschede te beschermen, te verpakken gelieve het met plastic film.


Het werk Prestaties
• Scherpe functie.

Zeer belangrijke Nota's 
Maak niet de buitenoppervlakte van de spiegel van de outputweduwe met hulpmiddelen zoals tampon schoon; anders zal de outputmacht ernstig beïnvloed worden. _de volgend de de aan:wijzen methode te om schoonmakenen verontreiniging in de de buiten oppervlakte van vensterspiegel:
1) Wanneer de spiegel wordt verontreinigd, zet niet de laser aan.
2) Blaas de spiegeloppervlakte sideway met luchtventilator. 
3) Bespuit de zuivere alcohol op de spiegeloppervlakte met spuitbus.
4) Zet de laser aan nadat de alcohol volledig vluchtig gemakt wordt. 
5) Als de methodes hierboven niet effectief werken, is het noodzakelijk om de beroeps vragen om tampon met alcohol te gebruiken om de spiegeloppervlakte van midden aan rand schoon te maken. De beste oplossing is het venster worden verontreinigd te verhinderen. 

Aandacht: 
Het is verboden om de spiegel met aceton schoon te maken.
De schroef in de voorzijde en de achterste delen van de laserbuis wordt niet toegestaan om worden bewogen, anders zal de uit zijn gedaald macht en zelfs kan de buis worden afgedankt.
Zet ver acryl 300mm vanaf outputspiegel, wanneer het testen van de laservlek.

Veiligheid 
De laserstraal is onzichtbaar licht. Gelieve te dragen beschermende glazen wanneer het zuiveren van de laser. De positieve pool is in hoogspanning. Besteed aandacht aan de veiligheidstekens.

Opslag en Vervoersvereiste 
Giet koelvloeistof in het geval van opslag en vervoer uit, en behandel de outputterminal met een stof - bewijs plastic zak. Het opslagmilieu is 2 - 40℃, en de gevraagde vochtigheid zijn 10 - 60%. Pak de laser zoals op de originele manier in. 
Belangrijke nota's: het wordt verzocht om de spons samen met laserbuis te cementeren om de buis te verhinderen verticaal glijdend tijdens vervoer. De spons in de kant van outputspiegel moet 70mm voorbij het zijn, en de spons in de kant van het nadenken spiegel moet 50mm breder zijn. 

De buizen op verkeerde manier in werking die zullen worden gesteld die zullen niet gewaarborgd worden. 

 

Hoe te om de laser te controleren?
De lasermacht zal geleidelijk aan terwijl het gebruiken verminderen. Wanneer de maximummacht niet kan snijden diep genoeg, te veranderen gelieve de laserbuis.
Wij moeten andere reden van het probleem uitsluiten. 
Ten eerste, zorg na dingen ervoor: Het koelen - het water stroomt goed en heet of vuil bot. Wanneer de watertemperatuur hoger is, zal de macht van de laser snel, zal de laser laten vallen of zelfs exploderen. Op dit ogenblik, verander het of voeg meer koelwater toe.
Ten tweede, zorgen de spiegels ervoor, zijn de lens en het licht rought goed allen.
Ten derde, zorg de elektromacht ervoor en fanners werkt goed. Wanneer de temperatuur van elektromacht hoger is, zal het afect de laser.
In feite, zal de macht van de laser langzaam verminderen. Wanneer de laser in orde is, is de lichtstraal in de buis roze - purple, wanneer het dichtbij moet worden gebeëindigd, de lichte verandering in met.

 

Hoeveel macht heb ik nodig?

 

25-35 watts - het is speciaal voor zegelgravure en eenvoudig gravure en dunne materieel die knipsel, niet voor dikke scherpe of dubbele hoofdtoepassingen wordt geadviseerd.

 

40-50 watts - het Middelgrote niveau van de productiemacht voor diepere, hoge snelheidsgravure en lichtjes dikke scherpe verrichtingen.

 

60-80 watts - het Hoge niveau van de productiemacht verstrekt verhoogde productie, diep gravure en knipsel. Ideaal voor precisiegravure en knipsel.

 

100-180 watts - het zeer hoge niveau van de productiemacht dat voor zwaar knipsel en diepe, hogere productiegravure ideaal is. Bijvoorbeeld, als u acryl van dikte van meer dan 3mm (omvat 3mm) wilt snijden; u kunt hoge machtslasers kiezen.

 

Instructie

Het gebruiken van voorwaarden van laserbuis

 

1. Omgevingstemperatuur: 10-40

 

2. Relatieve vochtigheid: 45%-85%
 

 

Het koelen voorwaarden

 

1. Het koelen watertemperatuur: 15-30 in de zomer, in andere seizoenen 20 is beter.

 

2. Het koelen het tarief van de waterstroom: Hierboven 6L/min;

 

3. Waterkwaliteit: Het drinkwater en de onzuiverheden zijn minder dan 0.2mm in diameter;

 

4. Het koelen waterph waarde: 6-9.

 

 

Contactgegevens
China Pultruded FRP Online Market

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)