aboutus

Pultruded FRP Online Market

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4
Pultruded FRP Online Market
<-Video Images->
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HOHD
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: >lessthan$1,000,000
Export pct: < 10%
Ongeveer ons
Inleiding

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 1

 

 

TTI-Vezelmededeling Technologie. Co., Ltd zeer hoge vervaardiging - optische de kabelassemblage van de kwaliteitsvezel: Met inbegrip van Binnenvezel Optische Kabel, Openluchtvezel Optische Kabel, koord van het Vezel het optische flard, PLC splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, Vezel optische demper, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-productenplc splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, FibeTTI-Vezelmededeling Technologie. Co., Ltd zeer hoge vervaardiging - optische de kabelassemblage van de kwaliteitsvezel: Met inbegrip van Binnenvezel Optische Kabel, Openluchtvezel Optische Kabel, koord van het Vezel het optische flard, PLC splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, Vezel optische demper, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-productenplc splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, Vezel optische demper, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer optische demper van FTTx productr, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-producten…

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Wij zijn fabriek, specialiteit in cookware, kithenware, houseware, etc., wij doen zaken in dit lijnsinice 2015, hoewel het een korte tijd, met ons bedrijfprincipe is: lagere hoge prijs, - kwaliteit, snelle levering, mooie verpakking, en vooruitgangstehonogy, kunnen wij aan de behoefte van al onze klanten voldoen.
Onthaal aan contact met ons, zich verheugt op het doen businss met u.

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Onze de dienst-één-Einde Dienst

Onderzoek & ontwikkeling
De professionele ingenieurs en de technici met sterk vermogen van zich het onafhankelijke ontwikkelen, ononderbroken innovatie & creatieve ideeën, maken uw exclusief keukengerei in markt duidelijk uitkomen.
Product

De diverse waaier van globaal keukengerei, Productintegratie, sparen uw kosten om te kopen & inventaris.

Garantie
Alles dat vervaardigen wij zijn kwaliteit door ons professioneel team binnenshuis wordt geïnspecteerd. De klant kan rusten verzekerd de producten die kochten

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Ons team van 100 plus omvat veel personeel dat met het bedrijf maximaal 4 jaar is geweest, wat langer, brengen zij een rijkdom aan ervaring om innovatief, hoogte - kwaliteit en stabiele keuken te verstrekken cookingsets.
Wij heten over de hele wereld klanten van welkom bezoeken onze website, en meedelen ons als u om het even welke behoeften hebt, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!
Wij zullen uw e-mail of fax binnen 24 uren antwoorden. U kunt ons op elk ogenblik roepen als er om het even welke vraag bij de onze productie is.
Het onthaal aan onderzoek en bezoekt onze fabriek.
Niet alleen zaken tussen u en ons, maar ook vriend het maken.
Goed geluk en het gelukkige bieden!

China Pultruded FRP Online Market Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens