• De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte
  • De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte
  • De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte
Goede prijs De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte online

De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: EuroKlimat
Certificering: AHRI ,CE,ISO9001,ISO14001,OHSAS18001
Modelnummer: EKAS320

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: multiplex
Levertijd: 40 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Levering vermogen: 60pcs per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Het koelen capaciteit (kW): 1168.3 Het verwarmen capaciteit (kW): 1111.8
Het koelen machtsinput (kW): 293.2 het verwarmen machtsinput (kW): 292.3
Voeding: 380V/3~/50Hz compressortype: Semi-Hermelic dubbel-schroef Iype
Hoog licht:

industriële water koelere eenheden

,

Commerciële Lucht BronWarmtepomp

Productomschrijving

 

De Eenheidsr134a Koelmiddel ultra van het Hoog rendement Screw-Type Luchtgekoeld Gekoeld Water (Warmtepomp) 

 

 

Overzicht

 

Over een halve eeuw van innovatie en ontwikkeling, EK-airconditionings luchtgekoelde is de hitte-pomp technologie de belangrijke technologie in de globale industrie geworden. Screwtype luchtgekoelde gekoelde het water (warmtepomp) eenheid van EKAS komt uit het lucht-koelend koninkrijk, Italië voort, en erft de verwezenlijkingen op grote schaal van het de eenheidsontwerp van Europeleading luchtgekoelde, en keurt de new-generation speciale de schroeftechnologie goed van R134a. De eenheid optimaliseert systeemconfiguratie en levert stabiele en betrouwbare prestaties, die het hoogste energierendement (EER3.48) verstrekken in de industrie.

 

De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte 0

 

 

Eigenschappen 

 

1. Compressor die van de octrooi de dubbele schroef hoog rendement leveren bij met geringe geluidssterkte

 

De recentste compressoren van de generatie HFC-134a specifieke dubbel-schroef die door EK Italië worden worden ontwikkeld goedgekeurd, en het gloednieuwe hiaat en olieinjectieontwerp wordt gebruikt om volledig-ladings en lading-daling lopende efficiency volledig te verbeteren. De het ontwerphulp van de octrooischuif verbetert de lopende efficiency bij gedeeltelijke lading door maximaal 15%. De eenheid heeft diverse certificatietests zoals de EU-veiligheidsregelgeving teken het certificatie van Ce, de EU-van de certificatie drukcontainer PED, het laboratorium nationale certificatie UL van de V.S., en CRAA-certificatie, overgegaan en gewaarborgd hoog rendement op lange termijn het veilige en betrouwbare lopen verstrekt.

 

2.High-efficiency warmtewisselaar met opmerkelijke prestaties

 

■ De warmtewisselaar voor screw-type luchtgekoelde gekoelde het water (warmtepomp) eenheid van EKAS keurt de distributieontwerp goed van het octrooikoelmiddel en gaat strikte certificatie van de EU en de V.S. ASME over.
De interne pijp van de hitteuitwisseling gebruikt buis van het de uitwisselingskoper van de hoog rendement de interne ingepaste hitte om thermische geleiding aan de waterkant en koelmiddelenkant te versterken, maximaliserend thermische geleidingsefficiency, verminderend energieverbruik van de eenheid, en verminderend klanten lopende uitgaven.
■ De standaardleidingenwijze die door de warmtewisselaar wordt verstrekt is de verbinding van de trogkoppeling (met korte buis), vergemakkelijkend gebiedsinstallatie. Elke evaporator en condensator zijn uitgerust met onafhankelijke van het luchtuitlaat en water drainageapparaten.
■ De warmtewisselaar vergemakkelijkt de terugkeerontwerp van de compressorolie voor eenvoudige olieterugkeer die zonder een oliepomp, de risico's van een bevroren pijp van de hitteuitwisseling elimineren. De warmtewisselaar vereist een koelmiddelen vullend bedrag dat slechts 1/3 vergeleken met een gewone warmtewisselaar is, en lekt niet, makend het
milieuvriendelijk en betrouwbaar.

 

3.New economiser

 

De eenheid keurt een gloednieuw ontwerp van de economiseromloop goed.
De elektronische uitbreidingsklep voert precisiecontrole uit, die de het over-cooling graad van de eenheid verhogen, en zeer het verbeteren van de het koelen capaciteit en het koelen van efficiency van de eenheid.

 

4.Stable en nauwkeurige controle door elektronische uitbreidingskleppen

 

De volledige reekseenheden keuren elektronische de controletechnologie van de uitbreidingsklep met onafhankelijke voeding goed. Het ontwerp van dubbele voeding voert optimale controle voor het oververhitten uit en verzekert krachtig runnen van de eenheid. De nauwkeurige PID debietcontrole door elektronische uitbreidingskleppen
staat stabiele koelmiddelencontrole toe, beschermt de compressoren, en monitorslucht uitgeput door compressoren, vermijdend fouten van compressoren.

 

5.Patent de ventilator die van de aërodynamisch vlakschroef grote luchtstroom verstrekken en met geringe geluidssterkte

 

■ De eenheidsfan keurt ontwerp het met geringe geluidssterkte van de aërodynamisch vlakventilator aan goedDe professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte 1
controleer luchtinterferentie, veroorzaak een grote luchtstroom, en verminder efficiënt het ventilatorlawaai.
■ De geoptimaliseerde gebogen werveling van het drijvende kracht front-end ontwerp suppressesair bij de rand van de ventilatordrijvende kracht, verbetert de omwentelingsefficiency, en vermindert het lawaai.
■ Het nutteloze runnen van de motor wordt geëlimineerd, en de oververhittingsbescherming wordt uitgevoerd, verlengend de levenscyclus.
■ Het wordt direct gedreven door de motor, die transmissieverlies elimineert en trilling vermindert.
■ Een motor van de hoog-statisch-drukventilator is facultatieve, samenkomende vereisten van diverse scenario's voor statische druk.

 

6. Milieuvriendelijk

 

■ Het milieuvriendelijke R134a-koelmiddel levert opmerkelijke prestaties, bewaart elektriciteit, bevat geen chloor, doet geen kwaad aan de atmosferische ozonlaag, en heeft daarom een onbeperkte termijn van gebruik.
■ De emissie van Co2 wordt efficiënt verminderd, verminderend het meer en meer strenge stedelijke effect van het hitteeiland en toelatend groene gebouwen.

 

7.Wide lopende waaier en lange levenscyclus 

 

■ Shell van de eenheid keurt electro-galvanized blad goed en is elektrostatisch die met anti-eroderende deklaag wordt bespoten, die effectief roest verhindert en aan diverse ruwe openluchtvoorwaarden aanpast.
■ De eenheid past aan een brede atmosferische temperatuurwaaier aan van -10 ºC aan 50 ºC.
■ Het efficiënte automatische nauwkeurige ontdooien wordt uitgevoerd, verlengend de levenscyclus van de eenheid.
■ De eenheid ruilt direct hitte met de atmosfeer, producerend geen verontreiniging

 

8. Gecentraliseerde Controle

 

EK het gecentraliseerde controlesysteem neemt de industrie-leidende controleoplossing over. De productconfiguratie is van toepassing op de gekoelde het systeemoplossing van de pompcontrole. De veelvoudige personen mogen de eenheid op de homepage van op Microsoft-Gebaseerde Webbrowser beheersen en controleren.
De internationale algemene communicatie van RS485 standaard periodieke interface wordt goedgekeurd. De gezamenlijke verbinding met andere systemen van de de bouwtoegang (Baarzen) wordt gesteund door de van de communicatie (facultatieve) module protocolomzetting die door EK wordt verstrekt groepscontrole op veelvoudige eenheden uit te voeren. De standaardprotocollen omvatten BacNet, Modbus, en Lonwork.

 

 

De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte 2

 

9.Comparison tussen elektronische uitbreidingsklep, de klep van de hitteuitbreiding, en de klep van de openingscontrole

 

De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte 3

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De professionele R134a-Condenserende Eenheid van de AirconditioningsWarmtepomp Met geringe geluidssterkte kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.